Lägga ner bloggen

Hej, nu har ju vi inte skrivit på några dagar det är därför att vi har fullt upp med andra saker som på skolan och det är sista året för mig (anni) så jag måste värkligen satsa hårt. Menmen vi kommer lägga ner bloggen ett tag tills vi har tid igen så kolla gärna lite då och då om det kommit nytt inlägg. 

Detta har hänt i dag, kommer hända!
Men idag är det ju valborg och så skulle jag vara med älsklingen, men hans trännare hade bokat träning och så de blev inget.. men ska ändå träffa han i morn o fredag :). Sedan skulle jag vara med Nicole med hon blev sjuk så "/: Men kommer troligen spendera dagen med Carro o Miia men får se annars med familjen men får se sen hur jag gör.
Men idag har jag inte varit i skolan för jag har fotograferats till tidningen FRIDA. Så jag och några andra kommer vara med där som panel. Får se när tidnigen kommer ut,  kommer troligtvis i sommar nån gång så håll koll  :) . Och desutom behöver jag inte gå till skolan för vi slutar om 2 timmar så jag skippade det.  Hihi, nu är det ju lov också otroligt skönt med lite ledig från skolan.

image95

Men som jag sa innan så kommer vi inte skriva länge, nån enstaka gång då vi har tid för nu lägger vi ner bloggen en periord men bloggar kanske nån gång vill säga. Men ha det bra, om det är några frågor så kan ni alltid kontakta oss på [email protected] svarar på alla mejl.

Kram på er // Anni

SATC

image94


Uppdatera

Jag har inte skrivit på två dagar det är därför det har hänt mycket runtomkring. Som nationella prov i matte som gick hur dåligt som helst. Menmen det är sånt som händer. Men vad har jag då gjort dem två senaste dagarna i onsdags hände värkligen ingenting. Sedan i går var jag i skolan och hade Matte nationella prov, Sedan efter de så träffade jag min älskling Egon i stan, mycket mysigt var det. Men idag ska jag inte göra någonting eller jag skulle till nicole men det blev ändrade planer så jag ska inte vara med henne, men kanske ska vara med malvina ett tag sen. Och i morn blir det filmmys med Älskling, Vad ska ni göra idag då? :)

Mysig bild som jag hittade.


/ Anni


Shopping dag

image91

Glömmde skriva att jag var och shoppa i Kista igår med mamma. Köpte en svart väska från H&M är faktiskt nöjd med den. Sedan köpte jag en blå kofta från Vera Moda. Sedan belv de bra lite leggings/strupbyxor. Men ett bra inköp blev det iallafall. Men nu hinner jag inte skriva mera för jag måste skynda mig till skolan nu,
hejdå puss <3

/ Anni

Mår bättre när tiden flyter på

Hej, Idag har jag varit i skolan och haft tråkiga lektioner. Lite engelska, matte, so och nån mer. Men jag skulle hem till älskling igentligen, men de blev inte så för jag trodde våran idrott var inställd . Men den var inte de så jag var tvungen och gå på den. Förlåt älskling <3. Men på idrotten så skulle vi springa skogen och mäta våran puls. JAg hade typ 171 och det är ganska bra, man ska ligga emellan 153-183 när man är i min ålder typ. Och efter de slutade vi.. den blev 16.00 och jag va värkligen ledsen för att jag inte kunde träffa dej i dag älskling för du ska ju ha träning också. Menmen vi kommer ändå träffas mera i veckan. Och nu i skolan mår jag faktiskt bättre och de går bättre för mej också för jag är ofta gladare och allt. men de e för jag har min Egon <3.
Vad har ni gjort idag? :)



Jag lovade att lägga in en bild igår men den får bli idag istället.
Jag och älskling. <3
image90

/ Anni

älskar Ashely Olsen's stil.


JAg gillar Ashely's stil, asså hon har en riktig piffif stil eller vad man ska säga.
Men jag gillar det, och dom kläderna hon har på sig älskar jag, så fina. !
Men vad tycker ni ?

/ Anni

Snygg klänning från Glitzy.se


Så jävla underbar dag

Träffade Egon idag, var så jävla underbart.
Älskar dej Egon <3


Bilder kommer...

/ Anni

Tips!

image89
Hur du blir av med virvrar i håret. (fick tipset av min frisör)
Om du har virvlar i håret och inte vill ha dom längre, ta din hårtork och blås håret först till höger och sedan till vänster, rakt fram och sedan bak, upprepa och sedan ska dom försvinna?

/Jessica

ps. skriver när jag hinner (fullt upp

Kort dag i skolan

Hej, Idag började vi kvart över 9 och hade bara 3 lektioner. Först SO som vi då pratade om andra världskriget. 
Sen efter det hade vi engelska, och gjorde inte så mycket bara skrev om "vad vi älskar med oss själva, vara stolt över" :S. menmen sista lektionen var no som var väldigt lärorik man lärde sig om atomer, joner, metallar som jag för första gången förstod (:.
Sedan hade vi bara klasstid, Och igentligen skulle vi sluta halv 3 men vi hade ingen svenska för alla killarna i vår klass ska ta igen de, för någonting! Så jag slutade nu *stolt* (a).

Och nu är jag bara hemma, men senare i dag ska jag träffa älskling i stan och vara med honom ett tag, sen blire väl att jag måste plugga som fan till nationella provet på torsdag så att jag kan det.
vad har ni gjort idag? :)

/Anni

Vilken färg på nagellack föredrar du ?

image88

Uppdaterad

Ojdå, nu har de inte alls blivit mycket bloggande i helgen men det är därför vi har varit så upptagna.
Men det som jag har gjort är att jag va med nicolew@pea hela helgen, Sen fredagen va vi hos mej och gjorde inte så mycket sen i går (lördag) så åkte vi till älvsjö för att vara hos nicole och sova där, senare på dagen mötte vi Egon <3 och Nicklas som va hur trevliga som helst! Så vi va med dem ett tag.
Så va vi typ uppe ganska länge så jag e väldigt trött nu. Men idag åkte jag hem och har inte gjort ett dugg. menmen.. var iallafall den underbaraste helgen med er (a).

Vad har ni gjort i helgen?

Nu kommer jag uppdatera mera, skriva mera inlägg varje dag.. Men jessica skriver inte lika ofta längre.. man kan ju undra varför. hon är rätt så upptagen men hon skriver då hon hinner! =). Så fortsätt och läsa bloggen vettja.

Puss på er // Anni

Tror ni på detta?

image87
Hjälp! Hur länge behåller du gamla krämer och läppstift? Enligt engelska experter håller vi fast vid vårt smink alldeles för länge. "Mascara kan bli en grogrund för bakterier," säger Susan Blakeny till Daily Mail. Foto: Mats Strand

Sminket - värsta snusket

Gammal kosmetika är en bakteriebomb

Se upp, din sminkväska är rena bakteriebomben.

Gammal kosmetika kan leda till infektioner.

- De flesta kvinnor känner inte till eller struntar i bäst före-dateringen, säger doktor Susan Blakeney.

Experter vid College of Optometrists i Storbritannien har studerat sambandet mellan smink och infektioner.

Inte mindre än 92 procent av de tillfrågade kvinnorna medgav att de använde mascara med utgånget datum.


Vilken hattsmak föredrar du?


image85image86image82image83

Vilken av dem här kungliga hattarna skulle du föreslå?

/ Anni

Vem har bäst stil?

image81
Jessica Alba Cameron Diaz Renée Zellweger Hayden Panettiere Ellen Pompeo

God morgon.

image80

Idag verkar det bli en fin dag, solen skinner, men ändå lite monligt ute får se hur de blir. 
Har sovmorgon till kl 10 typ. Och ändå glömmde jag att vi började då så jag gick upp halv 7 för jag trodde vi började 8 "/, sen kom jag på att vi började senare så jag gick och la mig igen (a). Men va händer då idag hmm. jo juste när vi börjar har vi Hemkunskap som e ganska rolig om läraren inte är så sur jämt som hon brukar haha. Sen har vi typ lunch och sen kommer jag inte i håg schemat, menmen. kommer skriva mera senare idag. Vad ska ni göra idag?

/Anni

Härlig dag

Hej, Idag vaknade jag ungefär halv 7 gick upp och fixade mig o så.Såg att solen va framme och ännu en fin dag. Sedan gick jag till skolan för att ha nationella prov i engelska - uppsats, de gick sådär skrev om mobile telefon om 5 sidor. Men jag blev ganska nöjd får se hur resultatet blir. Menmen, sen hade vi tråkig matte som vanligt. Efter de hade vi syslöjd som va ganska kul, håller på att göra en ask och broderar och så. Sen sista lektionen SO - så tråkigt pratar om andra världskriget.
Och idag ska jag inte göra någon särsklit sitta hemma och ta de lungt Lisa kanske kommer senare, får se hur de blir. Vad har ni gjort idag eller ska göra?
image79

/ Anni

Förlovning pågår mellan Jamie och Casey.

image78
Inte nog med Britney spears lillasyster tar efter henne och blir gravid.  Nu har jamie Lynn, 16 år även förlovat sig. Den lycklige fästmannen heter Casey Aldridge och är Jamies pojkvän. Jamie har stolt visat upp sin förlovningsring för vänner och bekanta och pratat om den. Bröloppet vet man inte ännu, får vänta och se! :)

/ Anni

Vad tycker du om Nicole's stil?

image77

Söt med rosett

Söt tröja med rosett från http://www.asos.com/ , endast £20.00

image76

/Jessica

Skor

Lite skor från asos.se

image74image75

/Jessica

Dofta gott

image73

mindre bloggade

Det har inte varit så mycket bloggade från några dagar. Och jag kommer inte hinna blogga lia mycket för min dator är sönder just nu, så jag är på bärbara och den kommer vara lite upptagen. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Så ni får fortsätta läsa. :)
Och idag har jag inte gjort så mycket bara skola gick hem tidigare för jag mådde inte så bra. Blev typ sjuk.
Men i morn måste jag gå för jag ha nationella prov på engelska - uppsats. Menmen. Vad har ni gjort idag då?

/ Anni

Blogg.se Kommer läggas ner.

image72
Jag förstår inte att dem ska hålla på lägga ner bloggen för att grunden kräver mera pengar.
Jag tycker det är så sjukt, vad kommer hända med alla bloggar kommer vi få börja om på nytt?
eller vad kommer hända?

Mordet är avklarat. Han erkännde.

image71

Hemma igen

Hej alla igen :D
har ju varit borta i VÄsterås och spelat Irstablixten (en handbollsturnering).
Gick väll sådär, men men inte hänga läpp för det avr riktigt roligt i alla fall.
Kommer kanske blogga mer i kväll eller så får det bli i morgon :)
En riktigt kämpe är i alla fall Anni som bloggar som aldrig förr :D (en stor applåd)

Ha en bra kväll /Jessica

God kväll

Gokväll alesammans. Jag får alltid en tanke som är "Åhh en till tråkig söndag, sen måndag i morgon de betyder skola!"  Har ni också fått en sån tanke/tankar nån gång?
Aja, idag vad har jag gjort då, jo i morse vaknade jag och Narine vid 10 tiden eftersom jag sov hos henne. Så vi åt lite frukost, sen vid 11 tiden så satt vi bara vid datorn och inte gjort så mycket. Sen kom min brorsa och hämta mej kvart i 2 hos henne åkte hem. Sen när jag kom hem har jag inte gjort så mycket tog en promenad och satt vid datorn. Sen kom Carro senare på kvällen så vi typ såg på tv och ja inte gjorde så mycket mer. Och sedan har tiden gått fram till nu.Tråkig dag med skola i morn, men börjar halv 10 så! (a).Så nu ska jag väl gå och lägga mig snart ät så trött. Vad har ni gjort då? 

/Anni

Vågar ha färgglada kläder.

image69
Vågar bära färg. För iår är det mycket färg som gäller på kläder. Så neka inte till att inte köpa. Det är bara fint med lite färgglada kläder ibland.
Avsett ålder eller stil så är det markerade midjor och höga klackar som gäller just nu. Här är några

färgglada garderobstips att ta till när inspirationen tryter.
image70

  Benetton. 799 kr
  H&M, 249 kr
  Gina Tricot, 149 kr
  H&M, 298 kr
  Glitter, 79,50 kr
  Ellos, 149 kr


Mysigaste kvällen/dagen

image68
Idag såg ju jag denna film, Min brors flickvän och den var grymt rolig och bra. Såg den med Narine. Sedan firade vi alex och de va så mys. Han fick jätte stor tårta som va jätte god och allt. Sen gick alla ut och typ skulle på fest hos hans kompis. Men jag och Narine hoppade av för vi var lite trötta. Men det var iallafall rolig dag.
Vad har ni gjort i dag?

/ Anni

Bästa mode hemsida?

image67
Hittade denna topp, som jag tyckte var fin. Passar nu till våren/sommaren. Finns även i grön och gul färg.  kostar 95 kr. http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=13601&productId=179622&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink. Vilken mode/kläd hemsida tycker du bäst om?

Helg

Hej allihopa! E väldig fin dag ute, solen skinner och så. Så jag hoppas att de kommer bli en bra dag, Idag ska jag och andra fixa Alex för han fyller år så vi ska fira han med massa kompisar, så de kommer nog bli mysigt. Men det är ju i kväll, men innan de ska jag på bio och se Min brors flickvän med en komps så de ska bli mys.
Vad ska ni göra i dag då?

/Anni

Lite sommar/vår kläder.

image65


Fixa Hollywoodstilen - höga kalckar

image63

/ Anni

Vilken frisyr skulle du vilja ha helst?

image62

Nicole Richie, gifter sig i sommar med Joel Madden.

image61

Godmorgon alla.

Oj då, igår blev det inte så mycket bloggande. Men det var väl för att man har varit väldigt upptagen. Men idag kommer det mycket bloggande hoppas jag. Men iallafall. Så vaknade jag halv 7 då min mobil ringde av Lisa.  Kom på att jag hade sovmorgon till 09:50, Så jag somnade om till 8 då jag gick upp och fixa till mej och åt frukost. 
Och idag vet jag inte vad som kommer hända, jo först hemkunskap då vi ska göra brownies,
nån som vet vad det är?. Sedan skulle jag ha engelska men den e inställd för att läraren åkt till schweiz. Så vi kommer inte ha någon engelska eller språkval dem här sista dagarna *jippi*. Sen har vi bara tråkiga lektioner, MEn vi kommer få sluta typ halv 3 eller 2 så de e najs :).

/ Anni


Väst, snygg men dyr. eller?

image59image60
Jag hittade denna söta väst, och tyckte att den va fin och skulle vilja ha en sådan. Hemsida:  http://www.freefashion.se/?artnr=CR5  Kostar 900 kr. Kanske är lite dyrt. Men annars finns det en liknande på www.ginatricot.se där den kostar 199 kr.  Vilken av dem är bäst, och bästa pris?

Halsband, hiss eller diss?

image58
Ja vad tycker ni om detta halsband? hiss eller diss?
 jag tycket det är väldigt sött. Men kostar 165 kr. Men det är väl värt priset?
Om ni funderar på annat så kan ni alltid besöka: http://cocoo.se/web/folder.asp?folderID=152&showCase=all
där det finns flera olika färger än just rosa. Dem har också andra fina smycken. Kolla gärna.

/ Anni 

Vad har ni gjort i dag?

Jaha, idag vaknade jag tidigt typ halv 7 för att göra men iordning, Sedan åkte jag till skolan. *suck* så skulle vi fortsätta med andra världskriget. Sen hade vi bara tråkiga lektioner som matte men matte läraren va inte där så vi gjort annat, (a). Men sista lektionen hade vi inriktning och då hade vi yogga, var väl avslappnande och så men lite tråkig och störigt för man höll typ på att garva hela tiden för att konstiga musiken. Men snart ska jag iväg för att träffa Lisa. Hur har din dag varit?

/ Anni

(Gammal bild på mej och Amel)
image57

God morgon allesammans..

Hej, jag nu är det ju morgon och snart ska ag äta en god frukost. OCh sen ska jag väl till skolan och ha massa tråkiga lektioner. Men vi kommer skriva mera inlägg senare idag, hejdå &  Puss
image56


/ Anni

Modeduellen

image55

Ingen lärare = ingen lektion

Nu sitter jag här i skolanmed emilia och ska igentligen ha NO, men våran lärare är inte här (sjuk?) så sitter vi o snackar i stället. Vi har No senare på dagen också, får se om vi har någon lärare då eller om vi får gå hem :D

/Jessica

Min dag.

image53 (gammal bild)

Igår eller i helgen hade ju jag Eu moppe grejen och det gick faktisgt bra, fick mitt förarhandsbevis så det är jag nöjd med. Annars harj ag bara varit med Lisa och fikat. Vad har ni gjort då?

/ Anni

Inte rigtikt min stil.

image52

Haha, jag hittade dem här bilderna på nätet och tyckte dom såg så roliga ut för att klänningarna ser lite annorlunda ut. Fluffiga och inte speciellt fina färger för min del, men va säger ni?

/ Anni

Viktoria Beckhamn, förändring.

image51image50

Jag kan inte förstå att hon såg ut så förut, alltså smal och hade knappast muskler. Efter när hon inte ätit någon på 5 veckor så blev hon så, men är det möjligt att det verkligen är Vicktoria Beckhamn?
Men i nu läget har hon barn och är inte sådär smal.

/ Anni

Grått är trendigt i vår eller?

image49

Alla har då grått på sig. Och jag tycker att tröjan som dem alla har är väldigt snygg, vad tycker ni?

/ Anni

Safari Bronz

image48

Den här skulle ju inte vara helt fel i sommar, finns att köpa hos www.eleven.se för 349kr.

/Jessica

lite saker

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[/] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar. (aldrig varit på en)
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[x]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (typ jag och ida snodde sudd xD)
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Något fel på bloggen?

Är det bara fel på mtt internet, eller är de fel på bloggen?
För att jag kan inte lägga in bilder eller ändra stil eller någonting.
Blev jätte förvånad eftersom det försvunnit och kan bara skriva med denna text och inte göra något annat :S.

Vad är felet? nån som vet?

Ett gott skratt förlänger livet


För er som inte sett



/Jessica

Horoskåp, vilket är ditt?

image45

Hittade en sida på internet som har horoskåp tyckte att de lät intressant så jag tog upp de på bloggen.
Vilket är då ditt horoskåp? kolla på http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm det kan vara lite trögt att fatta i början men skriv bara in ditt datum när du fyller år och månad så går det.

/ Anni

Fina eller fula? Vem passar bäst?

image43

Brev väska

image41

Ps. akta så att du inte lägger väskan på posten, XD


Solglasögon, vilken sort?

Solbrillor 2007
Jag behöver verkligen ett par nya solbrillor det är ju snart sommar och jagh ar typ kastat alla mina för dom gårr sönder. Men det är ju en djungel av färger och modeller. Antagligen kommer det bli ett par med mycket färg eller ett par vanliga.
Finns solglasögon på H&M, gina tricot och andra butiker.
Men vilka är snyggast?

Linne

image37

H&M 149kr
Sånn ska jag beställa hem!!

Can can

image36
Tycker faktist att Paris Hiltons parfym Can Can lyktar gott men just nu är jag ute efter en vanilj parfym, hittade en på kicks för 85kr, men den var tyvärr slut.

Flipp Flopp

image35

/Jessica

Skrivs mycket på en gång. varje minut eller vad?

Haha, ja vi skriver ganska mycket på en gång men mest om mode inlägg  kanske till och med varje minut. Men det är ju därför vi tycker att mode är kul att blogga om men vi skriver inte bara om det, kommer mera med tiden.. Om ni då undrar något som vart vi får bilderna, kläderna eller hur mycket dem kostar så är det bara att adda våran msn. [email protected].

/ Anni & Jessica

Det har blivit trendigt med lila?

image34

Det har blivit ganska trendigt med lila färg. Det är inne med det ivår.
 Kanske ska börja köpa lite lila kläder eller vad tycker ni?

Olika mascaror, vilka är bäst tror du?

image32
Hitta lite olika mascaror. Men vilken är då bäst? Och vilken färg på mascara skulle du vilja ha?
Jag föredrar nog svart
Märket på dom här mascarorna är då: Bourjois mascara och men ändå har dom olika modeller men, vad kan vara skillnaden?

Vilka av dessa färger är finast?

image29

Hittade lite olika halsband på nätet med olika färger som jag tycker var väldigt fina.
Vilken av dem skulle du vilja ha?
Dom finns på http://www.chique.se/hultquist-copenhagen/sektion-halsband/ om ni skulle vilja kolla närmare.

/ Anni

Bikini

image30
Fick tips av min kompis på en snygg bikini, tvärr lite för dyr för min budget men finns på www.nelly.se för 998kr för ett set. Tycks?

/Jessica


Ny klippt

I dag slutade jag skolan sent som vanligt, hade typ inga lektioner för att alla lärare var sjuka men ändå fick man gå kvar tills tio över tre... aja . Träffade Sara i centrum och sen typ vid 5 klippte jag håret. Blev väll halvnöjd me frillan... Kommer antagligen gilla den mer senare. I morgon blir det handbollsmatch!

/Jessica

Japanskt mode

image27

Haha jag kollade lite på olika modestilar som finns i olika länder. Då hittade jag Japansk mode. Väldigt söta kläder om jag får påstå.  Eller vad tycker ni om det? fina kläder?


Bara pratat om mode.

Tänkte att vi borde skriva mera om våran vardag. För vi har ju bara skrivit om mode de senaste dagarna.
Menmen.. Idag hade vi då nationella prov i engelska, var sisådär men gick ganska bra.
sedan hade vi gympa och allt var cp man kunde inte änns dem uppgifterna som man skulle göra för att få VG.
Och nu är de kväll ska väl bara plugga på Eu moppe böckerna som jag fick. Har teoriprov i morn. Så får se hur de går.

/ Anni


Vilken klädstil föredrar du bäst?

image25

Vilka av väskorna skulle du vilja ha?

image23

Jag tycker att några väskor va fina och några inte, men vilka tycker ni?
Väskorna finns på www.nystil.se. Om ni skulle vilja kolla. Det finns också örhängen och andra saker.

/ Anni

2 snygga till sommaren

image20 image21


Jeans modellerna högmidja eller låg?

image22image23
Bild 1 Låg midja i jeansen.                 Bild 2   Hög midja i jeansen.

Nu har jag insätt att jeansen med hög midja är populära igen. Men man hade väl de på 70-80 -talet eller?
Men aja jag tycker inte det är så snyggt. Gillar bättre dom vanliga jeansen på bild 1.
Eller vad tycker ni om modellerna?

Designerna är nytt.

Ja då har vi fixat till våran design och så lite grann här. Men det var inte vi. Det var annis kompis http://slemmaaa.blogg.se/ som är jävligt bra på det. Men vad tycker ni om den nu, fin eller vad? :) 
Besäk gärna henne. <3

/ Anni & Jessica

Smycka med diadem

Har du kanske ett gammalt diadem som du inte använder? Rota fram det och smycka det med antingen rosetter, pärlor eller vad som hellst. Så kan du få ett trendigt diadem.

Finnas annars att köpa var som hellst i stan/köpcentrum.

Kolla på klänningar, fina?

image16
Jag kollade runt lite på nätet och hittade dessa två klännignar som va väldigt fina. Finns på www.nelly.se. Det är ju snart sommar. kanske ska beställa eller vad tycker ni?

sko tips

                    
$14.80                       $17.80                       $26.00                       $17.80

Lite sko tips alla i från www.forever21.com


Vem vill ha Paris klänning?

image13

Vem vill ha Paris klänning? För alla er som vill finns den att köpa på http://www.asos.com/ för £28.00

Vill ha

image12

Detta halsband tycker jag var väldigt fint. Kostar 99 kr från www.bagsandfashion.com.
Sedan dom här djuren som är då halsband är jätte gulliga. Kommer från samma hemsida.


En hund                    En nalle                     Nalle Puh
129 kr                       129 kr                         99 kr


Passande kläder och assocearer!

image5
Jaha, jag hittade då dom här. Och jag tyckte att det var ett gulligt passande. Att det finns både klännigar och en passande väska till. Hittade dem på www.sidandsally.com.
Märket heter då Miss Sixty och dem kostar runt 995 kr st för väksa och klänning.
Men vad tycker ni? Är det värt priset?

Vilken vill du ha?

image3
Vi hittade då dem här underbara kläningarna från på www.provrummet.se.
Dom hae väldigt fina kläder.
Men vilken av dessa klänningar skulle ni vilja ha och i vilken färg?

Rund väska

image1
Hur coolt skulle det inte vara med denna runda väska hängande i vår?
Finns på Gina tricot för endast 129kr.

Puss ♥

Välkommen till min nya blogg!

Anni och Jessica kommer skriva om mode och sånt.
Puss och kram Anni och Jessica

RSS 2.0